START2ACT

Angajarea Start-up-urilor si a IMM-urilor nou infiintate din Uniunea Europeana in actiuni privind energia durabila (acronim START2ACT)

START2ACT urmareste reducerea consumului de energie la nivel rezidential in Uniunea Europeana, prin schimbarea comportamentului utilizatorilor in viata de zi cu zi, prin abordarea lor la locul de munca. Axandu-se pe start-up-urile si IMM-urile nou infiintate, proiectul are in vedere tinerii antreprenori si companiile lor, precum si proprietarii si angajatii IMM-urilor, in vederea introducerii de masuri privind eficienta energetica in rutina zilnica.

O arie cheie de interventie pentru cresterea eficientei energetice prin schimbarea comportamentului este reprezentata de echipamentele de birou. Acestea consuma 15% din totalul energiei electrice consumate in cadrul unui birou si se preconizeaza ca procentul sa urce la 30% pana in anul 2020.

START2ACT isi propune sa sadeasca semintele unei culturi a eficientei energetice in cadrul start-up-urilor si IMM-urilor nou infiintate.

Chestionar

FINAL SURVEY LINK SME SURVEY 1:https://start2act.centerdata.nl/ro/sme1

 

FINAL SURVEY LINK SME SURVEY 2:https://start2act.centerdata.nl/ro/sme2