Consultanta gratuita pentru consum eficient de energie pentru IMM-uri si start-up-uri

CONSULTANTA GRATUITA PENTRU CONSUM EFICIENT DE  ENERGIE PENTRU IMM-URI SI STARTUP-URI!

Finantat in cadrul Programului de cercetare al Uniunii Europene ORIZONT 2020, proiectul START2ACT (www.start2act.eu) sprijina tinerele IMM-uri (cel mult 5 ani) si startup-urile pentru a economisi energia si a-si reduce costurile la locul de munca. Pentru indeplinirea aceastei misiuni, proiectul ofera gratuit un program de training si mentorat (consultanta tehnica) in noua tari europene: Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Polonia, Romania, Slovacia si Marea Britanie.

Parerea dumneavoastra este foarte importanta!

Daca lucrati intr-un start-up sau intr-un IMM infiintat dupa anul 2011 (inclusiv), puteti contribui la adaptarea acestei masuri de sprijin la necesitatile dumneavoastra completand chestionarul disponibil la https://www.vragenlijst.uvt.nl/start2act/ro (copiati intregul link in browserul dvs., inclusiv https). Acest lucru va necesita numai 10 minute.

Prin completarea acestui chestionar, veti sprijini propria dumneavoastra firma. Echipa de consultanta va veni la locul unde va desfasurati activitatea pentru masuratori, solutii si sfaturi oferite gratuit, dedicate obtinerii economiilor de energie prin metode care nu implica costuri sau doar costuri reduse.
In plus, veti avea sansa sa castigati un telefon Samsung Galaxy S6 sau alte premii valoroase! Mai multe informatii obtineti pe www.start2act.eu.

Sursa: ENERO – Centrul pentru Promovarea Energiei Curate si Eficiente in Romania (www.enero.ro), partner in proiectul START2ACT